sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vaurioita ja Viron tuliainen

Tämä viikko on mennyt aika hötinässä, kun oli kemian tenttiä ja nyt loppuviikosta käytiin Virossa. Viikolla olin vielä yhden päivän töissä, joten kynnet näyttää nyt aika kärsineiltä...


En kamalasti näistä välittänyt alunperinkään, mutta kun ei vaan millään ole ehtinyt lakkaamaan kynsiä. Tänään on pakko tehdä jotain, vaikka reissusta rähjääntyneenä ei jaksaisi tehdä yhtään mitään. Pohjalla noissa kynsissä on Miyo Jupiter, päällä on kynsitarroja ja kärjissä Coralin sinistä hologlitter-lakkaa. 

Virosta ei tullut lakkatuliaisia, ei ollut paljoa aikaa maissa joten en ehtinyt kuin pari kauppaa kierrellä ja niiden valikoimat eivät innostaneet. Harmittamaan jäi, kun yhdessä marketissa oli tyhjä hylly Dependin holoja, niitä olisin voinut kotiuttaa mutta oli kelvannut muillekin.

Virosta löytyi silti jotain kotiintuotavaa, nimittäin tälläinen kaveri :)


Vasemmanpuoleinen ruskeavalkoinen on Dolma, joka meillä oli jo ennestään. Oikeanpuolimainen musta kaveri on nyt uusi tuttavuus, Zero. Molemat koirat on Virosta tuotuja rescue-koiria, Dolma on ollut minulla jo yli 1,5 vuotta. Nyt se sai sitten kaverin, pienen Zero-pojan :)

Taidanpa lähteä lyhentelemään seuraavaksi kynsiäni, aika reilusti noista taitaa joutua ottamaan, sen verran on vaurioita tämän viikon jäljiltä.


1 kommentti:

  1. Sulle on tunnustus blogissa! :)
    http://misifys.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

    VastaaPoista