tiistai 2. lokakuuta 2012

Alaston totuus

Katselin kynsiäni kun olin edelliset lakkaukset poistanut, ja totesin että ei nämä nyt taida tarvita mitään väriä. Ovat ihan kivassa kunnossa (mitä nyt etusormien kynnet liuskottuneet) ja hyvän väriset. En ole kyllä koskaan kärsinytkään keltaisista kynsistä, mutta joillakin himolakkaajilla tuo värjääntyminen on tuntunut olevan iso ongelma.


Siinäpä ne, kaikessa kauneudessaan ja karmeudessaan. Kynsinauhat ovat karmean kuivat, mutta ne eivät minua niin haittaa niin pitkään kun eivät rupea halkeilemaan.. Lähinnä rasvaan käsiäni vain suihkun jälkeen, en yleensä muuten. Liuskottumista vähän on, mutta paljon vähemmän kuin ennen. Olen pari kuukautta käyttänyt Mavalan Scientifique kynää joka on kyllä hirmuisesti parantantu kynsien kuntoa! Varsinkaan eivät ole pitkään aikaan lähteneet sivusta päin repeämään, joka on kyllä iso plussa. Tuota scientifiqueta (itselläni kynä, löytyy myös lakkapullossa) saa kaikista suurimmista marketeista ja maksaa noin kympin.

Kynnet rupeaa olemaan aika maksimimitoissaan, vähän pidemmät rupeavat jo olemaan epäkäytännölliset. Pian täytyy kyllä leikata nysäksi, alkaa nimittäin vajaan kuukauden päästä harjoittelu näytteenotossa ja siellä ei sallita pitkiä kynsiä tai lakkaa :/

Saatan kyllä huijata harjoitteluaikana sen verran niinkuin näissäkin, nimittäin tuossakin on läpinäkyvä aluslakka ja mattalakka kynsien päällä. Matattuna ei niin näy kynnen pinnassa olevat epätasaisuudet :)

Tämän viikon teemana on orgaaninen kemia, on nimittäin tentti huomenna. Rupeaa anhydrdit ja aldehydit tulemaan korvista ulos..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti