torstai 27. syyskuuta 2012

You shine like a star

Posti toi pari päivää sitten vihdoin kiinasta tilaamani instant tattoot, joita on jo jonkun aikaa käytetty ja hehkutettu kynsipiireissä. Sain nyt omani testattavaksi ja tykkään kyllä tuloksesta! :)


Pohjalle laitoin Miyon Lemon-sävyä, joka löytyy edellisestä postauksesta. Ihan kiva lakka joka peitti kolmella kerroksella hyvin ja kuivuikin kerrosten välillä kohtalaisesti. Pohjan tein eilen illalla, niin ainakin oli varmasti kuiva tänään kun taiteilin noiden tatskojen kanssa.

Taskat toimii ihan simppelisti, arkilta leikataan kynnelle sopiva pala, otetaan muovi pois päältä ja painetaan jollain märällä (itselläni oli käytössä sieni) jolloin kuva tarttuu paperipohjalta kynnelle. Sitten vaan päälle kirkasta lakkaa ja koristuksia :) Nämä dollarin per tuollainen paperi (kuva alla) jossa on kuusi tai enemmän kuvioita. Eivät ole mitenkään älyttömän hyvälaatuisia, mutta hintaansa nähden ihan jees! Muutama kuvio levisi ja suttaantui, mutta mitään katastrofaalista ei tapahtunut. 


Värittelin noita tähtiä sitten vielä Dependin kultaglitterilakalla (045) että tuli vähän blingiäkin. Päällä ja väleissä on Essien pikakuivattavaa lakkaa.

Onnistuin vahingossa tekemään ihan hienot kynnet :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti