sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kirahvikokeilu

Ebayn ihmeellinen maailma toi taas muutaman lakkapullon tällä viikolla. Totesin tuossa että minulla on hirveästi kaikkia glitter-kimallus-shimmer-lakkoja, ja tosi vähän tuommosia normaaleja cremejä eli sellasia missä ei ole mitään kimalluksia. Tilasinpa siis neljä kivaa perusväristä lakkaa:Kaksi nubaria, vasemmalla harmaa Barricade, oikealla ruskea Swiss chocolate joka oikeasti on ihan syötävän suklaan värinen. Sain myös ensimäisen Orlyni, sävyltään Sapphire silk :) O.P.I. on Don't prezel my buttons, beige creme joka taitaa olla saksa-kokoelmaa.

Sain jonkunlaisen kirahvi-innostuksen noista oikean puolen kuvan lakoista, ja Sonnen yhden sormen kirahvikuosista. En yleensä fanita mitään eläinkuoseja mutta ajattelin tätä kokeilla.

DRK-A laatasta löytyy tuommoinen vähän kirahvikuvio ja koitin leimailla sitä. Pohjalle pistin pari kerrosta tuota suklaista nubaria ja leimaukset yritin tehdä beigellä O.P.I:lla, vähän huonolla menestyksellä.

Kyllä se etäisesti ehkä näyttää kirahvikuosilta? Enemmän kuitenkin joltain "haljennutmutamaa"-kuosilta. Ehkä olisi saanut tuo leimattu kuvio olla vähän keltaisempi niin olisi ollut autenttisempi lopputulos. Tuo Don't prezel my buttons ei ole myöskään mikään optimaalinen leimauslakka, niinkun kuvasta näkyy niin ei peittänyt kovin hyvin. Ihan kivat nämä on kuitenkin näinkin :)

Tulipa tänään myös lyhennettyä kynsiä jonkun verran, alkoivat olla jo vähän epämukavan pitkät ja oikean käden keskisormen kynsi lyhensi itse itsensä tallilla. Mukavampi näin, helpompi kirjottaa koneellakin.

Edessä on vähän tiukka kouluviikko joten saa nähdä miten ehtii kynsiä tekemään ja niistä kirjoittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti