maanantai 3. syyskuuta 2012

Ryttäysosastolta hyvää päivää

Nämä kynnet ei iskeneet kyllä sitten yhtään. Tuosta pohjalla olevasta lakasta oli aika kovat odotukset kun se pullossa näytti niin kivalta, mutta kynnellä osoittautui aika sudeksi. Levittyi huonosti, kuivui huonosti eikä kolme kerrosta meinannut riittää peittämään. Kuluivat vielä kärjistä saman päivän aikana ihan tuhottomasti.


 Tässä oikean käden kynnet, jotka näyttivät heti ruuanlaiton ja pyykkien levityksen jälkeen taas tältä. Vasemman käden kynnet kuivuivat jotenkuten eivätkä ryttäytyneet ihan noin pahasti..


Niinkuin näkyy niin kärjissä on näissäkin aika paljon kulumaa, sentään muuten on lakka pysynyt ihan ok-siistinä.

Pohjalla joku aika sitten ostettu Wild & Mild Madness, päällä China Glaze Luxe and Lush joka osoittautui pieneksi pettymykseksi. Jotenkin inhosin sitä ainakin tuon värin päällä. Swatcheja katseltuani uudemman kerran se näyttääkin sinisen päällä kivemmalta, pitää koittaa sitä seuraavan kerran kun tuota tekee mieli käyttää. Melkein olisin valmis tuon myymään, heijasta mielestäni ihan liikaa oranssia noista foliopalasista.

Tuo Madness näyttää pullossa enemmän sinivihreältä, kynnellä se oli ihan puhtaasti tummanvihreä jollain pienillä vivahduksilla. Petyin tämänkin kanssa, kun odotin jotain ihan muuta :P

Huomenna luvassa ehkäpä mattajuttuja :)

4 kommenttia:

 1. Oo, jos ihan välttämtättä haluat Luxe and Lushin myydä, niin ostaja on jo valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään mielessä :) Testaan tuota tosiaan vielä parin muun värin päälle ennen kun raaskin myydä.

   Poista
  2. :) Minä ihastuin tuohon kun näin swachit, ja se meni välittömästi MustHave-listalle.

   Poista
  3. Niin minäkin ihastuin, kynnellä oli vaan pieni pettymys :/ Jospa se siitä vielä osoittautuu hienoksi.

   Poista