lauantai 22. syyskuuta 2012

Somewhere over the rainbow?

Tälläinen ihana valoilmiö näkyi eilen meidän partsilta


Tämä viikko on mennyt hirveässä flunssassa ja koulutöiden kanssa painiessa, joten hirveästi en ole jaksanut kynsiin panostaa ja tämä kirjoittelukin on jäänyt kokonaan. Eilen sitten inspiroiduin tuosta sateenkaaresta ja ajattelin tehdä pitkästä aikaa liukuvärjäystä :)


Pahoittelen noita kynsinauhoja... Tein ensimäistä kertaa liukuvärjäyksen sienellä niin, että levitin suoraan sieneen kaikki kolme väriä ja töpötin sitten ne kerralla kynnelle ja tulipahan sotku! En vaan jaksanut enää tarkemmin siistiä noita kun meni jo tuohonkin pisteeseen pääsemiseen aikaa melkein saman verran kun koko kynsien lakkaamiseen.

Tässä vielä vertailuksi kuva lähtötilanteesta ennen siistimistä:


Karmeaa vai mitä? Tuo sininen väri kun vielä tahtoo levitä iholle vielä pahemmin kun sitä rupeaa putsaamaan.

Ostin joku aika sitten ebaystä strassihyrrän missä on erilaisia kirkkaita strasseja, joten päätin nyt sitten samalla testata niitä ja laittelin eri kuviointeja eri kynsille. Tykkään erityisesti tuosta etusormen "kukkasesta", vaikka en kukkafani muuten olekaan :) Tykkään strasseista kun niitä on hirmu hauska näpräillä kokoajan kun ovat kynsillä (ja sitten ne tippuvatkin varsin helposti :P)

Näihin kynsiin on käytetty:

Flormar Pretty P23 (vaalein sininen)
Flormar 436 summer 2012(keskisininen, josta on tullut melkeinpä lempilakkani!)
Orly Sapphire Silk (kärjissä oleva tumma sininen)

Olen ihan rakastunut näihin Flormarin uusiin lakkoihin, peittävät mielettömän hyvin ja ovat koostumukseltaan erinomaisia. Näitä onkin tullut nyt käytettyä varsin paljon, alla parit lakkaukset mitä viimeisen 1,5 viikon aikana on tullut tehtyä ja toisesta löytyy nuo kaikki kolme sinistä mitä tässä liukuvärjäyksessäkin käytin. Ilman sen kummempia löpinöitä:

Mattasininenskittle: Peukalosta alkaen Orly Sapphire Silk, Flormar 436, China Glaze Toy Boy Towel, Flormar P23, Flormar P22. Mattaavana lakkana Essie Matte About You.


Heppakynnet jotka tein poniraveihin viime viikonlopulle :) Nämä pysyivät siistinä tosi pitkään, vasta eilen poistin joten melkein viikon olivat kynsillä. Pohjalla OPI It's totally fort worth it, kärjissä vähän MNY hopeaglitteriä ja briteistä tilatut water decalit. Ihkut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti