maanantai 24. syyskuuta 2012

Ostolakko julistettu päättyneeksi

Vihdoin posti toi tänään myös minun "ballsini", elikkä kovasti viime aikoina yhteisöissä ja blogeissa puhuttaneet Models Ownin Mirrorball -kokoelman lakat. En kaikkia tilannut, koska youknow, värifobiani...


Näistä Mirrorball -lakoista on nähty jo valtavasti kuvia eri blogeissa, joten innostuin vähän käyttämään taiteellista puoltani ja otin vähän erilaisen esittelykuvan. Nämä ovat niin kovin kauniita valoa vasten, kun päästävät glittereiden ohitse valonsäteitä! Vasemmalta oikealle: Freak Out! Dancing Queen ja Disco Inferno.

Samalla päätin nyt sitten lopettaa kuukauden kestäneen ostolakkoni, ja kävin sitten tänään Seppälässä samalla kun hoidin passiasioita. 

Miyon lakat olivat tarjouksessa, kolme kahden hinnalla. Ostin siis kolmen setin, aikaisemmin minulla ei yhtään Miyon lakkaa ollutkaan :) Vasemmalta oikealle Kiwi, Lemon ja Jupiter. Kiwi on oikeasti vaalea vihreä, kuva on vähän ylivaloittunut niin jokainen näyttää pikkusen liian vaalealta. Tässä vielä kiekolle swatchattuna:


Vasemmanpuoleisessa on pohjalla Lemon ja päällä tuota uutta MO Dancing Queenia kaksi kerrosta. Ihana yhdistelmä! Sitten on taas nuo Miyot Lemon, Kiwi ja Jupiter. Lisäksi Seppälästä mukaan tarttui vielä Wet n Wildin Black Crème, jota on vähän parissa blogissa kehuttu hyväksi perus mustaksi lakaksi.

Lopuksi vielä mainostusta, Verieana blogissa on huikea arvonta 100 postauksen kunniaksi! Kannattaa käydä osallistumassa, arpoja voi saada jopa kymmenen.Onkos lukijat pitäytyneet miten hyvin ostolakossa? Itse ihan yllätyin miten hyvin kestin kuukauden, vaikka houkutuksia kyllä riitti!2 kommenttia: