perjantai 31. elokuuta 2012

Rahanmenoa ei voi estää...

Tulipa taas sorruttua, kun menin kaupungille tänään kuluttamaan aikaa koulun jälkeen. Sokoksella ei ollut mitään hyviä tarjouksia enää, mutta Carlssonilta niitä löytyi sitten senkin edestä. Jotenkin onnistuin itseni hillitsemään ja ostin vain yhden O.P.I:n joka oli hyvin huokeaan puoleen hintaan. Siellä olisi ollut tosi paljon muitakin O.P.I -lakkoja 10 eurolla, mutta niissä ei ollut mitään itseäni säväyttävää.Kyseessä siis sävy It's totally fort worth it, joka pikaisella googletuksella kuuluu vuoden 2011 Texas Collectioniin. Väriltään tämä on jännä eikä kuva oikein tee oikeutta. Ehkä tuommoinen hopeinen duochrome voisi kuvata parhaiten. Scrangien blogista löytyy tämä swatchattuna jos joku haluaa kurkata.

Jollekin kerkesin haukkua ettei Kuopion Gina Tricotissa ole kovin kummoiset lakkavalikoimat, kävin siellä kuitenkin tänään ja kappas kun sinne oli tullut oikein iso standi kynsilakoille :P Löysin sieltä kokoelmiini viidennen mattatopcoatin ja samalla nappasin mukaani vanulappuja kun en muista niitä koskaan ostaa.

Näitä mattalakkoja alkaa nyt olla sen verran, että pystyn tekemään testin näillä :) Posti toi nimittäin myös Essien Matte about you -päällyslakan jota on kovasti kehuttu.


Nuo Essiet sai pakettihintaan, olen myös haaveillut tuosta good to go!-pikakuivattavasta joten sattui sopivasti löytymään paketti jossa sai molemmat. Otin myös testaukseen inm-merkiltä aluslakan, kun vanhat aluslakat alkaa olla aika finaalissa.

Samasta ebay-firmasta tuli myös kaksi China Glazea, joiden värit ei kyllä taas ihan toistu niinkun pitäisi. Vasemmalla Crushed Candy crackle-lakka, oikealla Towel boy toy, joka on vähän shimmerinen turkoosi. Nämä näyttävät pulloissa vierekkäin niin kivalta, että voisipa koittaa yhdistää nämä myös kynsille jossain vaiheessa :)

Seppälästä löytyi kivasti uusia flormareita, joista mukaan lähti visii ja kaikki tietysti nekin sinisiä :D

Vasemmalla isommat pullot ovat 441 ja 437, näistä oli 2kpl/5e tarjous. Pienet pullot ovat minulle ihan uusia, Pretty-sarjaa jossa oli aika isot värivalikoimat. Oikealta katsottuna P29 on tummansininen ja sisältää paljon shimmeriä, keskellä P22 näyttää kuvassa vaaleanvihreältä, mutta on oikeasti enemmän mintun värinen. P23 on turkoosi, kaikki pullot ovat kooltaan 6ml ja maksoivat 1,95e kappale. Kiva päästä kokeilemaan onko millainen hintalaatusuhde :)

Nyt on niin paljon uusia lakkoja mitä pitäisi testailla, ja paljon myös ideoita mitä pitäisi toteuttaa, että tarvitsisin jonkun lainakynnet että ehtisin kaikkia kokeilemaan! Supermiesnainenkynnet on vieläkin päällä, pitää tänään ottaa ne pois ja keksiä näistä uusista jotain kivaa.


6 kommenttia:

 1. Minusta on outoa, että Joensuun Carlsonilla ei ole Opin lakkoja ollenkaan :D Niillä on vain Dioria sekä näitä halppismerkkejä.

  Sokos ja Kicks on ainoita, jotka täällä niitä myy ja yleensä Sokoksella on ne parhaimmat tarjoukset :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Onpa tosiaan outoa. Täällä on Carlssonilla mielettömät valikoimat OPIa, en edes Kickseissä ole nähnyt niin paljoa. Toki suurin osa normaalihinnalla, mutta näköjään välillä laittaavat alennukseenkin noita poistuvia sarjoja :)

   Poista
 2. Sulle on pikkutunnustus mun blogissa! http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/09/arvonta-ja-i-love-your-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista