perjantai 3. elokuuta 2012

Kelmutekniikkaa Models Owneilla kahdella tapaa

Inspiroiduin Mimosan blogissa olleesta elmukelmutekniikasta, ja päätin koittaa sitä itselleni. Siinä kun virittelin pohjalakkaa, mietin että miksei tähän voisi koittaa muitakin välineitä. "Sotkin" siis vasemman käden kynnet sienellä ja oikean sillä kelmulla. Aluksi en oikein osannut päättää kumpi on kivempi, mutta lopulta sitten päädyin kuitenkin että tuo kelmulla tehtävä tuo pohjalakkaa enemmän esille. Antaa kuvien puhua puolestaan:


Vasemmalla oikea käsi eli kelmutekniikka, ja oikealla vasen käsi eli sienitekniikka, loogista eikö ;D

Tuo sieni tuo siis vähän enemmän pilkuittain pohjaväriä esille, ja kelmutekniikka taas vähän marmorisesti enemmän pohjaväriä. Näitä tehdessä sain vielä yhden idean tästä tekniikasta jota pitää joskus kokeilla.

No feilauksethan noista näkyy aika selvästi. Vasemmassa kädessä on vähän turhan ronskilla kädellä parin kynnen kynsinauhoja siistitty, ja oikeassa taas liian vähän, eli esim näköjään irvistää aika kivasti sinistä nakkaa kynsivallilla etusormessa... Sitten näkyy kuvissa vielä jotain koirankarvahaituvia jotka on tarttuneet lakkaan :D

Tässäpä kuva vielä kaksi päivää lakkauksien jälkeen, tälläistä minun elämä on.. Päivä raveissa ja toinen tallilla kengittäen hevosia vaatii lakoista veronsa:



Pitää antaa tuolle päällyslakalle kyllä noottia, tuntuu kuluvan aika nopeasti pois. Kyseessä siis Sally Hansen Insta Dri. On kulunut iso osa päällyslakasta pois ja vielä tuosta sinisestä, kultainen paistaa monesta kynnestä läpi. Tuosta näkyy myös murheenkryynini oikea etusormi, jonka kynsi on ollut koko kesän ihan surkeassa kunnossa. Tänään taas vahingossa kavioraspilla vedin siitä ja lähti osa kynnen pinnasta pois niin että heilahti :x Onneksi oli edes vähän lakkaa suojaamassa ettei koko kynsi lähtenyt.. Tuosta kynnestä on tullut tosi pehmeä, mitkään lakat ei tahdo pysyä :/

Pitää muuten sanoa että tämä viimeinen kuva tuo kaikkein parhaiten esille tuon Prussian Bluen oikean värin. Nuo kaksi ensimäistä on otettu aamuauringossa ja puhelimen kamera vääristää värit melkein neonsiniseksi.

Lakkoina näissä on käytetty:

Aluslakkana Lumene Gloss & Care Strenghtening Base Coat
Models Own Gold Rush
Models Own Prussian Blue
Päällyslakkana Sally Hansen Insta Dri

2 kommenttia:

  1. Hei, minäkin olin ennen ravihevostenhoitaja/valmentaja ja kengitin myös. Tosin siitä on aikaa jo 11 vuotta, nykyinen ammatti ei oikein anna aikaa tuolle harrastukselle.

    VastaaPoista
  2. Noniin, tiedät sitten myös että aika kynsiä kuluttavaa hommaa on :D Minullakin ammatti vaihtuu kun iski heinä-allergia ja astma niin ei oikein anna terveys enää tehdä kokopäiväisesti :/

    VastaaPoista