keskiviikko 1. elokuuta 2012

Posti toi feilailtavaa

Noniin, otsikko kertookin jo oleellisimman. Tänään posti oli kuljettanut Kynsikoristekirppis (yhteisö Facebookissa, suosittelen kaikkia liittymään)- ostoksia joista kuva alla.


Erityisesti noista laatoista olen innoissani! Nämähän ovat jotain feikkilaattoja, vasemmalta oikealle "E01", "D04" ja "B01". Niissä on vielä muovit päällä joten sen takia näyttäävät naarmuisilta, käyttämättömiä siis ainakin. Ihanin on tuo B01 -laatta (joka tietysti näkyy huonoiten kuvassa..), siinä on lehmä, lammas ja koirantassu kuviot :) D04 laatassa on pari kivaa kasvikuviota ja kalanruoto minkä takia halusin sen. E01 laatassa taas on pienet tähdet joita olisi kiva koittaa.

Tarroja harvemmin pääsen ostamaan, koska en tykkää kukista enkä perhosista. Eikö olekin hassua? Minusta ne ovat vaan niin korneja.. Joskus maalaan kyllä kukkia kun en muutakaan keksi, mutta ei niistäkään kyllä yleensä kovin hienoja tule. Toki muiden kynsillä kukat näyttävät hienolta mutta omillani en niitä voi vaan sietää. Perhosten kanssa sama juttu, niitä vaan en osaa edes maalata ;) Nyt sattui löytymään pari sellaista tarraa missä oli hyvin hillitysti kukkia ja toisessa ei ollenkaan, jes!

Tarkempaa esittelyä noista laatoista tulee sitten kun pääsen niitä kokeilemaan, tuskin maltan odottaa että pääsen taas taistelemaan leimailujen kanssa ja feilaamaan oikein urakalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti