keskiviikko 1. elokuuta 2012

Se ensimmäinen postaus

Noniin, uusi kynsiblogi on taas syntynyt. En ole ehkä se tavallisin kynsiharrastaja, joten ajattelin että bloginikaan ei ehkä ole se tavallista kaavaa noudattava. Ei siis sellainen, jossa esitellään viimeisen päälle huoliteltuja kynsiä ja sormia, tai virheettömiä lakkauksia jotka kiiltelevät kilpaa auringon kanssa.

Minun blogini sisältää sitä tosielämää, kun kynsillä tehdään töitä ja ne kuluvat niin ne myös näyttävät siltä. Välillä se on tosi turhauttavaa, kun näet paljon aikaa ja vaivaa kynsien lakkaamiseen ja koristeluun ja seuraavana hetkenä ne ovatkin jo esittelykelvottomat. Ajattelin luoda tämän blogin, koska haluan tuoda esille ongelmakohtia harrastuksessani ja samalla myös sellaisia asoita joita varmasti jokainen kynsiharrastaja kokee mutta niitä ei tuoda ehkä niin paljon esille :)

Jos hieman taustoitan itseäni, niin olen 23-vuotias Kuopiolaistunut Joensuussa syntynyt naikkonen, joka opiskelee tällä hetkellä bioanalyytikoksi (vielä monta vuotta jäljellä). "Entisessä elämässäni" eli ennen opiskeluja työskentelin hevosenhoitajana/kengittäjänä muutaman vuoden ajan, koulutukseltani olen kuitenkin media-assistentti valokuvauksen ja kuvankäsittelyn linjalta eli monenlaista taustaa löytyy. Harrastuksia ovat aina olleet piirtäminen ja maalaaminen, joten tuntui luontevalta aloittaa kynsiharrastus kun tämä buumi lähti käyntiin ja innostuin itsekin että noille kynsille voisi yrittää (paino sanalla yrittää) tehdä jotain. Kynsiharrastukseni alkoi varsinaisesti siis vasta alkuvuodesta, joten lakka ja tarvikekokoelmani ovat aika pienet eikä ole tarkoituskaan niitä paisuttaa mitenkään suhteettoman suuriksi. Koitetaan räpeltää edes noista vähistä jotain siedettävää aikaiseksi..

Tämän kesän 2012 olen työskennellyt taas ravihevosten parissa ja kynnet ovat olleet kyllä todella kovilla. Ennen juhannusta vedin kaikki kynnet ns. "nysäksi" eli melkeinpä niin lyhyeksi kuin ne vain saa. Nyt kynnet ovatkin kasvaneet kivasti takaisin ja noille viitsii taas yrittää tehdä jotain taiteiluja. Tarkoituksena olisi jatkaa toiminimen kanssa kengityshommia vielä kun koulu alkaa, joten suinkaan kynnet eivät pääse kouluun lomailemaan ;)

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa, kommentit ovat erittäin tervetulleita ja omille feilauksilleni saa ja pitääkin nauraa!

6 kommenttia:

 1. Hei, samassa hengessä kirjoittelen minäkin! Ihanaa, että tulee lisää tällaisia blogeja, joissa kaikki ei ehkä ole ihan niin justiinsa :) Ei sillä, että olisi mitenkään väärin olla supertarkka ja pystyä pitämään kynsinauhat ja muut täydellisessä kunnossa. Tarkoitan vain, että on hyvä näyttää, ettei kaikilla kynsiharrastajilla ole aikaa, kiinnostusta tai mahdollisuutta laittaa/pitää kaikkea viimeisen päälle kunnossa (ja se on ihan ok!). Mäkin haluan päästä innostuneena esittelemään muille kynsihulluille tuotoksiani ilman häpeilyä hieman kärsineistä kynsinauhoista tai kolhiintuneista lakkauksista.

  (Toivottavasti tätä ei nyt kukaan ymmärrä väärin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti :) Pitipä liittyä sinunkin seuraajaksi kerran samalla hengellä ollaan liikenteessä ;)

   Poista
 2. Loistavaa, Judi:) Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
 3. Hassu sattuma, minäkin olin aikaisemmin ravihevostenhoitaja (koulukin käytynä siihen hommaan), ja kengitin jonkin verran omia valmennettavia ja vähän muitakin.

  VastaaPoista
 4. Morjens!

  Blogisi kuulostaa kivalta, joten miekin heittäydyn tähän kyytiin! Lähtökohdat on meillä samat; P-Karjalasta kajahtaa (mie oon Nurmeksesta lähtösin) ja Savonmaalle on laskeuduttu! :) Kaikenlisäksi taidetaan olla kohta saman koulun opiskelijoita, alotan maanantaina röntgenhoitajan opinnot Savonia amkssa :D

  Tsekkaa myös miun blogi! :) http://its-just-another.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva juttu :)

   Jäänpä siis kyttäilemään näkyykö Sairaalakadun käytävillä hienoja kynsiä ;D

   Poista