tiistai 14. elokuuta 2012

Leimailua ja feilailua kerrakseen

Tässä on melkeen viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta, kun tuli käytyä tuossa viime viikon lopulla Joensuussa ja sen jälkeen on ollut muuten loman lopuksi vaikka mitä tekemistä. Tänään alkoi koulu, niin joutaa taas kirjottelemaan ;)

Esittelenpä nyt parit kynnet mitä tässä välillä on kerennyt tekemään. Ensimäisenä testasin kahta uutta lakkaa ja tuota DRK-A laattaa missä on ihania kokokynnen kokoisia kuvoita. Täytyy todeta, että nuo kaksi vihreää lakkaa mitkä ostin ovat kyllä aivan toistensa kopioita, tiedä sitten kumpi on dupe kummalle :P Ei huomaa pullossa eikä kynnellä mitään eroa.

Vasemmalla O.P.I. Thanks A Windmillion, oikealla Gosh Drizzle

Seuraaviin kynsiin laitoin tuota Goshia nimettömiin, eikä mitään eroa kyllä huomannut O.P.I.:n verrattuna, hinta vaan on puolet pienempi :P Koostumus ja kuivumisajatkin olivat aikalailla samaa luokkaa, molemmat peittivät hyvin yhdellä kerroksella, loistavasti kahdella.

Sittenpä näihin leimailuihin, huomasin vasta nyt kuvia katsoessani miten hirveän huonosti olen putsannut kynsinauhat... En yhtään tajunnut kuvatessa ja sitten ne varmaan itsestään kuluivat pois. Tykkäsin näistä lakkauksista tosi paljon, ja kestivätkin melko hyvin. Onhan nuo vaan aika amatöörimäistä jälkeä...

Leimaukset tosiaan DRK-A laatasta joka saapui Cesarshopilta viime viikolla. Samalla tuli testattua uutta XL-Stamperia joka toimi suorastaan loistavasti. "En tiedä kuinka olen tullut toimeen ilman tätä tuotetta" -reaktio tuli välittömästi :D Pienet strassit pistin vielä joka kynteen vähän suttaantuneisiin kohtiin :P

Ärsyttää kyllä kun varsinkin tuo musta Konadin leimauslakka tahtoo levitä helposti. Tai voi kyllä muutkin levitä, mutta tuon kanssa on erityisesti ollut ongelmia. Vaikka kuinka laittaa päällyslakan nätisti, meinaa silti aina jostain kohtaa suttaantua. Nyt pistin Konadin Top Coattia ja sen jälkeen tuota InstaDritä mitä nyt yleensä käytän päällimmäisenä.

Sitten seuraavat kynnet, jotka on sarjaa "nää ois voineet olla ihan kivat". Ajattelin ensin tekeväni jotain liukuvärjäystä ja keräilinkin jo toissailtana siihen sopivat lakat valmiiksi. Sitten seuraavana päivänä keksinkin että teen raitoja, ja kun tuosta leimaamisesta nyt innostuin niin leimat vielä päälle. Noh..

Nääkin on hirmu kivat, jos katsoo vaan tuota vasemman käden nimetöntä ja pikkurillia. Muistin tuossa näiden lakkaamisen jälkeen, että pitäis AINA ottaa kuvat heti kun on saanut valmiiksi. Nyt rupesin siivoamaan, laitoin ruokaa ja kävin kaupassa ennen kun muistin ottaa kuvat, ja sen kyllä huomaa. Keskisormesta leikkasin komeasti sipulia pilkkoessa palan pois lakasta, etusormen ryttäsin siivotessa ja alla näkyvän peukalon tuhosin kun laitoin kenkiä jalkaan...

*Huoh* Ehkä minä vielä joskus opin...

Lakat joita näissä on käytetty:

Mavala Blue Mint
Wild & Mild Unbreakable (joo nimi ei pitänyt paikkaansa)
Depend 254 (kärjissä)
Leimaukset Konadin Gold (Princess-sarja)
Laatta DRK-A


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti