sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mattafail

Innostuin eilen testailemaan uusia ostoksia, ajatus oli taas ihan hyvä mutta ei tämä lakkaus toimi kyllä millään tasolla.

Mattakynnet siis tälläkertaa. Halusin testailla noita uusia leimailulaattoja ja tarkemmin niistä koirantassukuviota, mutta näistä kynsistä se olisi kyllä joutanut jättää pois. Ihan kivasti toimi laatta sinänsä..

Jotenkin kokonaisuus on vaan perseestä, yksilöinä nuo kaikki lakat on kivoja ja niille varmasti löytyy joskus joku parempi käyttötarkoitus. Kynsinauhatkin on ihan miten sattuu ja muutamasta sormesta sain heti rutattua glitterit.

Flormarin mattalakka osoittautui paremmaksi kuin H&M:n vastaava. Vähän enempi mattatulos ja ainakin pysyy paremmin mattana. Ei silti vielä SE mattalakka mitä olen etsinyt, kai se joskus vielä ostattaa sen Essien matta top coatin.

Tässä vielä väärin tarkentunut kuva peukalosta mistä näkyy nuo leimailut paremmin. Muuta en enää jaksa näistä kynsistä tarinoida vaan pistän asetonin laulamaan ja keksin jotain uutta huomiseksi :P

Niin ja ne käytetyt lakat:
Aluslakkana Lumene Gloss & Care Strenghtening Base Coat
Golden Rosen Mattevelvet 105
Kärjissä Wild & Mild Stardust
Leimailut Classic Metallics hopea
Päällyslakkana Flormar Matifying Top-Coat

6 kommenttia:

 1. Kivan näköiset! Erityisesti huomion varmaan kiinnitti toi Golden Rose jonka petrolisävy on varmasti yksi mun lemppareista :) Laitoitko tuon mattapäällyslakan vielä siksi, että leimauksetkin olisi mattoja? Hauska idea kyllä jos näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoin sen siksi että tosiaan leimaukset ja glitterit olisi myös mattapintaisia. Samalla tuli päällyskerros sitten suojaksi, jota ei olisi kyllä oikeastaan tarvinnutkaan kun lakat lähti tänään vaihtoon :D

   Poista
  2. Niin joo sä ircissä mainitsitkin:) Toi suojaus on kyllä hyvä idea, kun muutenhan mattalakka jää ilman suojaa kun ei voi laittaa tavallista, kun muuten menee se mattaidea vähän pieleen :D Tosin aika kestäviä on voi GRt muutenkin.

   Poista
  3. Joo ja pitää kyllä sanoa että peittää tuo GR erinomaisesti, yksi kerros riitti suurimmilta osin. :)

   Poista