tiistai 21. elokuuta 2012

Royal crackle

Hieman on ollut blogimotivaatio hukassa, kun odottelen vaan ebaysta tilaamiani ihania lakkoja.. Tuntuu nuo "vanhat ruput" ihan kurjilta kun vaan odottelee millon uudet lapsoset kilahtaa postiluukusta :P Sieltä onkin tulossa paketillinen kaikkea kivaa, niin riittääpähän sitten esiteltävää.

Tämä yhdistelmä on kuitenkin sellainen jota olen miettinyt jo pitkään, ja sain sen nyt vihdoin toteutettua kun löysin tummansinisen crackle-lakan. Jostain syystä tykkään kovasti kultaisen ja tummansinisen yhdistelmästä, meidän kimpparavihevonen käyttää samaa yhdistelmää kilpailuväreinään varusteissa. Olen jo pitkään haalinut vähän molempia lakkoja ja nyt niitä rupeaakin olemaan sellainen kokoelma että saa vaikka minkälaista kulta-navya väsättyä :P


Pohjalla Models Own Gold Rush, ja päällä O.P.I. Navy Shatter. Tuo Gold Rush on ihan parhaita kultalakkoja mitä tiedän, ihana tommonen foiltyyppinen ja olenkin sitä aikaisemminkin käyttänyt pohjalla muiden lakkojen kanssa. O.P.I. merkilleen uskollisesti levittyi hyvin ja crackle-efekti toimi hienosti. Itse tykkään että jää tuommoisia isoja paloja eikä niinkään pientä röpelöä.

En ymmärrä miten saan noin huonosti AINA siistittyä lakkaukset.. Ensin tuntuu että ne näyttää ihan hyvältä että voi kuvata, mutta aika armottomia on kuvat kun näyttäävät jokaisen pienen hippusen mitä on jäänyt jäljelle. Kyllähän ne siitä sitten häviävät kun käsiään pesee yms, mutta häiritsee vaan ihan hirveästi kun katsoo tuota kuvaa suurena :P

Tykkäsin silti näistä niin kovasti että peräti viikon pysyivät kynsillä, sitten alkoi olla jo niin kuluneet että pakko oli poistaa ja keksiä jotain muuta :) Nyt onkin jo uudet lakat kynsillä ja niiden esittelyä sitten tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti