torstai 9. elokuuta 2012

Sparkly Champagne

Nämä kynnet tein jo useamman päivää sitten, mutta en ole ehtinyt kirjoittelemaan postausta kun on ollut "lomakiireitä" alkuviikon :P Kyseiset lakkaukset ovat kuitenkin vieläkin päällä, sen verran hyvin olen näissä viihtynyt :) Kerrankin voisi sanoa että melko onnistuneet tuotokset.

Nämä on useemman päivän jälkeenkin kuluneet vaan kärjistä ja sivuista vähän, ihan käyttökelpoiset olisivat vieläkin mutta pitänee tänään tehdä silti uudet. Lähdetään loppuviikoksi kotikonnuille Joensuuhun niin siellä ei varmaan ehdi lakkailemaan :)

Näissä on siis käytetty pohjalla Models Ownin Champagne lakkaa, joka on kiva tuommonen kiiltävä foil-lakka. Tykkään tosi paljon näistä muistakin Champagne-sarjan lakoista ja tämä on sitten se sarjan nimeä kantava malli. Ainut mikä tuossa häiritsee, on se kun se ihan aavistuksen taitaa pinkkiin, ja minähän en pinkkiä pysty käyttämään :P Mutta toisaalta sitten taas tuo päällä oleva hologlitteri häivyttää sitä aika paljon.

Se päällä oleva lakkahan on siis näitä uusia ostoksia, Coralin Just Married joka löytyi Carlssonilta hintaan 3,5e. Hinta-laatusuhteeltaan aika loistava ostos!

Päälle laitoin kaksi kerrosta Sally Hansenin Insta-Dritä niin on tosiaan hyvin pysyneet. Me likes!

Cesars toi myös postista leimailutavaraa, hienon XL-laatan DRK-A:n missä on koko kynnen kokoisia kuvioita. Lisäksi tuli myös Konadin Princess-sarjan kultainen lakka ja XL-stamperi ja skraba. Saa nähdä osaanko tuota XL-stamperia käyttää, Mimaxin vastaavan kanssa oli ainakin suuria vaikeuksia joskus..

5 kommenttia:

  1. Tervetuloa Joensuuhun! :D

    Meinasin tilata silloin MO:lta tuosta Champagne -sarjasta pari lakkaa, mutta en sitten tilannutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks ;) Lakkakaupoille tuskin tulee kyllä lähdettyä, kuukauden kiintiö aikalailla täynnä...

      Ois kannattanut tilata, nuo on ihania foileja :)

      Poista
  2. Models Own Champagne-kokoelma... ♥ Tosin mulla ei ole siitä kuin Gold Rush ja Sterling Silver, mutta ehkä GT Luxurious ja H&M Purple Fantasy korvaa vähän. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulta löytyy koko sarja, kun tuli kimppatilattua se koko loota joskus briteistä :) Gold Rush ja Sterling Silver on molemmat kans huippuja! Gold Rush on seuraavaksi testauksessa cracklen alla.

      Poista
  3. Haha! Minullakin on värifobia juuri pinkkejä ja vaaleanpunaisia sävyjä kohtaan :D

    VastaaPoista