torstai 23. elokuuta 2012

Lakkoja rapakon takaa

Vihdoin lakkarakkaudet saapuivat :)

Tein reilu viikko sitten ebay-tilin ja pitihän sieltä heti tilata jotain. Vähän lähti tottakai lapsesta ja erinäinen läjä lakkoja kotiutui eilen, eli siis todella nopeasti siihen nähden että tulivät Jenkeistä asti! Kaikki vieläpä ehjänä.

Luvassa paljon kuvasatoa, sekä yhdet lakkaukset jossa on käytetty tietenkin heti uusia lakkoja.

Aloitetaanpa vähemmän kimaltelevimmista:



Vasemmalla China Glazen Fast Freeze kuivatustipat, pullossa mukana myös sivellin. Tämä ei ensikokeilulla vakuuttanut, mutta myöhemmin tulee tästä lisää testailua.

Keskellä Kleancolorin Madly Matte, mattapäällyslakka. Olen näitä mattalakkoja aika paljon keräillyt kun koitan löytää täydellistä, tämä vaikuttaisi ettei ole se täydellinen. Tästä myöskin myöhemmissä postauksissa lisää, suunnitelmissa olisi tehdä "Suuri Mattatesti" lähiaikoina kunhan kaikki tilaamani lakat saapuvat.

Oikella sitten Dive Bar, joka on ensimäinen Essieni! Tosi syvän sininen, melkein musta. Upeän värinen auringossa.

Ja sitten kimaltaa niin että silmiin sattuu:


Voiko olla mitään ihanampaa kun glitterit? Voi! Nimittäin hologlitterit! Tuo vasemmalta ensimäinen, Kleancolorin Chunky Holo Black on ollut rakkauslistallani jo jonkun aikaa, ja nyt sen sain tilattua. Seuraavana on China Glazen Luxe And Lush joka kuuluu Hungergames-kokoelmaan. Keskellä toinen CG, 3D sarjan Liquid Crystal, varsin kiva duochromeglitterhässäkkä, josta tosin vielä mietin onko se vähän liian violetti... Kaksi viimeistä ovat Kleancolorin Puppy Love ja Essien Luxeffects-sarjan Set In Stones. Glittereitä ei voi olla liikaa, eihän?

Vähän glittertaidepläjäystä meidän parvekkeen kaiteella (kyllä, olisin hypännyt perästä jos joku noista olisi tippunut kaiteen yli, jopa täältä viidennestä kerroksesta).

No sittenhän niitä piti tietysti testata. Ensimäisenä testivuoroon pääsivät Dive Bar ja Chunky Holo Black joista syntyi seuraavanlaista:

Onhan tuo hologlitter nyt vaan ihanaa. Varjossa se näyttää lähinnä punaoranssilta, mutta sitten kun valo osuu niin kaikki sateenkaaren värit tulevat esiin! Näitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan, kokoajan löytää uusia sävyjä.. Kynsinauhani ovat taas kamalan kuivassa kunnossa, on nyt joku nahkanvaihtoaika taas ja tuntuu kuivuvan iho erityisen paljon :S Pitänee hankkia vähän tujumpaa rasvaa/öljyä.

Unohdin ottaa tuosta Dive Barista kuvan ennen kun löin chunkyt päälle, "onneksi" testasin noita pikakuivattavia tippoja oikeaan käteen, ja siitä meni osa lakkauksista ihan ryttyyn. Niissä tipoissa on jotain öljyä, joka ei sovellu yhtään siihen tarkoitukseen mihin tuon pullon hankin, eli kuivattamaan kerroksien välillä. Etusormesta ryttääntyi lakat ihan totaalissti, joten jouduin tekemään sen tänään uusiksi ja tässäpä siis kuvaa vähän Dive Baristakin.


Kiroan sanonnan "ei kahta ilman kolmatta", nimittäin kuivattelin tuota etusormea liian vähän aikaa ennen kun piti jo lähteä koiran kanssa ulos. Koirapuistossa huomasin, että etusormen lakat on TAAS rytyssä (ilmeisesti jälleen kenkää jalkaan laittaessa mennyt...).


Nöyyyyy!

Noh, sainpahan samalla otettua kuvan vasurin kynsistä myös auringonpaisteessa, jos jotain positiivista pitää hakea :)


Tuossa näky jo vähän pohjalta tuo Dive Barin sininen. Pakko vielä toitottaa että ihana yhdistelmä :)

Tulipa aikamoinen maratonpostaus ja kuvapläjäys. Toivottavasti joku jaksoi katsella loppuun asti!

2 kommenttia:

  1. Kyllä, glittereitä EI voi olla liikaa !!! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, olen todennut saman :D "nimim. nytkin glitterit kynsillä"

      Poista